Willem
12 maart 2021

Vanuit de campagne: nog even doorpakken!

We naderen de eindstreep! Maar er is nog wel een sprintje nodig zullen we maar zeggen. Zoals bekend zijn er nog heel veel zwevende kiezers, dus er is nog van alles mogelijk!

Get Out The Vote

Dus het komt er nu op aan. Het vullen van de brievenbussen met al die verschillende flyers, maar ook het delen van social media berichten en het promoten van onze Utrechtse kandidaten kan het verschil maken. Blijf dit doen tot 17 maart 21.00 uur! De meeste mensen bepalen hun keus in de laatste 48 uur voor de verkiezingen en soms zelfs pas op weg naar het stemhokje.

Wat kun jij nog doen?

Promoot jullie lokale kandidaat door zoveel mogelijk mensen te bereiken in je eigen netwerk. Dat werkt echt. Maak een simpele oproep waarin je heel concreet vraagt om steun voor een kandidaat. Denk daarbij ook zeker aan berichten via LinkedIn. Dat is ook een heel goed medium voor het voeren van campagne. Natuurlijk kun je ook de landelijke berichten delen, maar vergeet ook zeker niet onze Derk, Bart, Jantine, Evert Jan en Bert.

En vergeet zeker niet de ‘local heroes” die bij jullie op de staartlijst staan. Een stem op hun is ook een stem op het CDA. Elke stem telt!

Maar wat ben ik trots op al die mensen die de afgelopen weken, en ook weer de komende dagen, in weer en wind op pad gaan om de brievenbussen te vullen. Het is een hele andere campagne door Corona, maar het vullen van de bijna 300.000 brievenbussen in onze provincie is uniek en kent zijn weerga niet in de landelijke campagne.

Een groot compliment aan alle campagneteams! Er wordt met alle beperkingen die er zijn ontzettend veel werk verzet. Overal in de provincie staan weer de borden en hangen de posters. Geweldig! Speciaal wil ik ook de CDJA-ers noemen die met tomeloze inzet de hele provincie door reizen om te helpen om brievenbussen te vullen. Wow!

We zijn er bijna, maar de komende dagen zullen het verschil maken. We moeten nog even doorpakken. Op naar een mooie uitslag!

Simone Borgstede, provinciaal campagneleider

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.