Willy - Facebook profiel

Willy Boersma

Raadslid

Ik ben Willy Boersma. Sinds1984 woon ik met mijn gezin in Houten. En al langer ben ik lid van het CDA. Het gaat niet altijd goed in de politiek, ook niet in het CDA. De normen en waarden van het CDA moeten de basis zijn en blijven. En het is aan onszelf om die handen en voeten te geven. Daar wil ik me graag voor blijven inzetten.

Inmiddels zit ik 8 jaar in de gemeenteraad. Het sociaal domein is mijn belangrijkste aandachtsgebied binnen de fractie. Bestaanszekerheid, goede zorg en ondersteuning blijven belangrijk. Mijn eigen kennis en ervaring zet ik hier graag voor in. Belangrijker nog is uw en jouw eigen verhaal. Daarom zoek ik graag de praktijk op en luister naar de verhalen van mensen. Daar kan ik heel wat van leren. Dan realiseer je je dat je ook zelf in een moeilijke situatie terecht kunt komen. En dat hulp vragen heel lastig is.

Graag zou ik hier vertellen dat er nu genoeg woningen zijn voor iedereen. Maar de praktijk is weerbarstig. Woningen zijn alleen maar duurder geworden. De wachtlijsten voor een sociale huurwoning zijn eindeloos lang. Bouwen is hard nodig. Dat willen we doen met veel groen, niet te hoog en met plek om elkaar te ontmoeten.

Door elkaar te ontmoeten, kennen we elkaar. Dan weten we elkaar te vinden als iemand een steuntje in de rug nodig heeft. U en jij kunnen mij vertellen én laten zien wat u bezig houdt en wat uw ideeën zijn. Ideeën om samen aan te werken voor een mooi en sterk Houten.

Zij aan zij.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.