15 maart 2019

Koos Egtberts op campagne voor de Waterschapsverkiezingen

Koos Egtberts uit Leusden is een van de kandidaten voor de Waterschapsverkiezingen. Een van zijn aandachtspunten deze verkiezingen is als volgt: 

Er dient nadrukkelijk positief aandacht te zijn voor de positie en het werk van al die vrijwilligers bij de Waterschappen. Door hun betrokkenheid en daaruit voortvloeiende inzet wordt bestuurders en medewerkers veel werk uit handen genomen en wordt de betrokkenheid van inwoners bij het Waterschap vergroot.

Zo zijn er bij ons vele vrijwilligers die regelmatig rondleidingen geven bij sluizen, stuwen, rioolwater zuiveringsinstallaties en stoom gemalen. Daarnaast geven zij gastlezingen op scholen over veilige dijken en maatregelen die we lokaal kunnen nemen om wateroverlast te voorkomen. Als laatste kom je ze nog tegen bij het schoonhouden van beken en het monitoren van de natuur. Zonder vrijwilligers kan het Waterschap niet zoveel betekenen als dat ze nu doet!

Draagt u het Waterschap ook een warm hart toe en vindt u het belangrijk dat het Waterschap door een Leusdenaar wordt vertegenwoordigd? Stem dan op 20 maart op Koos Egtberts, nr 9 op de lijst van het CDA.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.