06 maart 2019

20.000 woningen in Eemland? Praat mee!

SOEST-SOESTERBERG/AMERSFOORT

Uitnodiging Rondetafeldiscussie Woningbouw Eemland

Woensdag 13 maart 2019 20.00 uur

Amershof Amersfoort

 

Huizenbouw in Eemland is het belangrijkste onderwerp tijdens de rondetafeldiscussie die het CDA Soest-Soesterberg en het CDA Amersfoort op woensdag 13 maart organiseert. Vertegenwoordigers van Bouwend Nederland, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de politiek spreken met elkaar over de noodzaak om de komende 10 jaar in de regio Amersfoort ruim 20.000 huizen te bouwen.

Bij de discussie komen ook de knellende bereikbaarheid, het slinkende groene buitengebied in Eemland en de roep om hoogbouw aan bod.

Gastsprekers zijn onder meer Jan Overtoom (Bouwend Nederland), Zwany van Brussel (waarnememd voorzitter wonen NVM), Erik Ronnes (lid Tweede Kamer)’, Derk Boswijk (provinciaal lijsttrekker CDA Utrecht) en Wim Vos (wethouder Leusden). Het gesprek vindt plaats in de Amershof. Jos Franck uit Baarn leidt de discussie.

Toegang tot de avond is gratis, maar aanmelden is wenselijk want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (woningbouwavond@gmail.com).

Ronde tafel discussie huizenbouw Woensdag 13 maart, van 20.00 -22.00 uur Amershof, Snoukaertlaan 11 Amersfoort (5 minuten lopen vanaf het station)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.