Astrid Verweij

Commissielid

Mijn naam is Astrid Verweij en ik ben geboren in de zomer van 1972 te Ouder- Amstel. Sinds december 1996 woon ik op de Oukoop 46 in Nieuwer Ter Aa. Ik ben getrouwd met Michel Verweij en ben moeder van Mitchell, Melissa , Daniël , Arie en Henny.

Ik ben opgegroeid op een boerderij in de polder “de Ronde Hoep”  t.h.v. Nes a/d Amstel, Ook nu woon ik op een boerderij net buiten het dorp. Op onze boerderij hebben wij een loonwerkersbedrijf en beheren wij een kampeerterrein. Het Utrechtse Veenweidegebied Utrecht –West is een prachtig gebied waar veel recreanten op afkomen. In 2015- 2016 heb ik mij verdiept in de cultuurhistorie van het landschap en natuur tijdens IVN cursus “Gastheer van de landschap”.

Wat ik erg belangrijk vind is dat we goed moeten omgaan met het landschap en met elkaar. Elkaar respectvol benaderen en streven naar een gemeente waar jong en oud, arm en rijk met elkaar betrokken zijn. Daarom moeten we met elkaar in gesprek blijven om elkaar te begrijpen maar ook om van elkaar te leren.

Ik zal mij voornamelijk bezighouden met  ruimtelijke ordening (fysiek domein) en ik wil toewerken naar een gemeente waarin sprake is van een actief verenigingsleven, een gezond bedrijfsleven en een gezellig uitgaansleven.

Ik ben bereikbaar via telefoon en e-mail: 
cda@oukoop46.nl
Mobiel (06) 30603360 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.