28 januari 2022

WAT HEB JE NOU AAN ZO’N 'WERNER VAN KATWIJK' ALS GEMEENTERAADSLID ?

WAT HEB JE NOU AAN ZO’N VAN KATWIJK ALS GEMEENTERAADSLID ?

Iedere vier jaar meldt zich weer een legertje aan kandidaten voor de gemeenteraad bij de kiezers. Kandidaten die vertellen wat zij van plan zijn en wat zij beloven te gaan doen. Na de verkiezingen begint het werk en de kiezer moet vervolgens de raadsvergaderingen gaan volgen en de berichten in de kranten gaan lezen om er achter te komen wat er van al dat moois is overgebleven. En na vier jaar begint die cyclus weer van voren af aan.

Deze keer heb ik het initiatief genomen om mij te verantwoorden. Als kandidaat uit Leersum naar mijn Leersumse medeburgers. Natuurlijk heb je als raadslid veel zaken gedaan voor de hele gemeente maar er was een speciale reden om me te verantwoorden naar de Leersumse kiezers.

‘Geef Werner de zeven!!’ vroeg ik hen 4 jaar geleden. Ik stond op plaats zeven van het CDA en had zeven argumenten waarom de Leersumse kiezers mij moesten kiezen. Ik kreeg het vertrouwen. Ik kwam in de raad. Met heel veel voorkeurstemmen uit Leersum.

Maar vertel dan ook wat je gedaan hebt! : dacht ik. Nog voordat je weer met nieuwe ideeën en beloften komt. Dan weten ze wat ze aan je hebben.
Afgelopen week liet ik een flyer bijstoppen bij De Kaap in Leersum. Met mijn verantwoording. 

Wilt u lezen wat er in de afgelopen 4 jaar gebeurd is op de Utrechtse Heuvelrug, en met name in Leersum, dan kunt u hier het document vinden.

Werner van Katwijk, nu nummer 4 op de CDA lijst.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.