25 januari 2020

CDA Woerden behaalt 2e plaats bij Verenigingenspel Zegveld

Het team van het CDA Woerden heeft op 25 januari 2020 een fantastische tweede plaats veroverd bij het Verenigingenspel in Zegveld. Dit is traditiegetrouw een spannend spektakel op de laatste zaterdag van januari. Maar liefst 72 teams van 6 personen waren dit jaar present in de sportzaal van de Milandhof om de strijd met elkaar aan te gaan in een spannende kennisquiz. Dit jaar was de 40-ste editie van het Verenigingenspel, dat voor de tweede keer werd georganiseerd door de Christelijke Oranjevereniging Zegveld.

Na diverse vragen over dieren, rekenen, groenten, kaas, kerken, politiek en nog veel meer onderwerpen kon rond 23:30 uur de einduitslag worden bekendgemaakt. Daarbij bleek dat alle Woerdense politieke partijen door het CDA werden verslagen. Ons team (met daarin Vera Streng, Toos van Soest, Albin van der Tol, Arjan Noorthoek, Henny Ekelschot en Job van Meijeren) eindigde op de zeer verdienstelijke tweede (2e) plaats. En slechts vijf punten achter de winnaar: een team bestaande uit docenten van het Kalsbeek College.

Het was opnieuw een prachtig evenement, en we willen daarom onze dank uitspreken aan alle vrijwilligers in de organisatie die dit mogelijk hebben gemaakt!

De volledige uitslag van het Verenigingenspel Zegveld 2020 kunt u vinden onder de volgende link : (KLIK HIER).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.