22 februari 2017

Debatavond "Zorgen om zorg"

CDA WOERDEN ORGANISEERT DEBATAVOND "ZORGEN OM ZORG"

Het beroep van verpleegkundigen en verzorgenden staat onder druk. Het CDA Woerden organiseert daarom, in de aanloop naar de Twee Kamerverkiezingen in maart op woensdag 22 februari 2017 in kapel Weddesteyn een debatavond met als thema "Zorgen om zorg". Een avond voor verpleegkundigen, verzorgenden, wijkverpleegkundigen, zorgprofessionals, mantelzorgers, gebruikers van zorg en verder iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd.

Een avond om elkaar in gesprek te gaan over de rol van professionals en vrijwilligers over verpleging, verzorging, mantelzorg en alles dat daartussen ligt. Hoe kunnen we zo goed en waardig mogelijk zorgen voor mensen die dat nodig hebben? Hoe kunnen we het imago van het beroep van verpleegkundige en verzorgende verbeteren zodat jongeren het weer aantrekkelijk vinden om in de zorg te werken? Welke uitdagingen ten aanzien van beleid zijn er landelijk en gewoon bij u in de wijk?

Op woensdag 22 februari aanstaande gaan we in Kapel Weddesteyn te Woerden graag met verpleegkundigen, verzorgenden, wijkverpleegkundigen maar ook met gebruikers van zorg in gesprek over hoe we het beter kunnen regelen, wat mist u, heeft u ideeën of suggesties hoe het anders kan? Wij horen graag uw mening!

Sprekers tijdens deze avond zijn :

  • Ria de Korte-Verhoef MSc, verpleegkundig docent en CDA Tweede Kamer kandidaat nummer 35
  • Francis Bolle, politiek lobbyist Verpleegkundigen en Verzorgenden V&VN
  • Peter van der Meer, Voorzitter Alzheimer Stichting Midden Nederland
  • Vera Streng, verpleegkundig specialist Geriatrie en gemeenteraadslid voor het CDA in Woerden
  • Sjanie van Oosterom, verpleegkundige in de wijk van Buurtzorg
  • Nico van der Steeg, voorzitter Stichting 't Oude Landt Woerden

De avond begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de koffie staat klaar! De locatie is :

Kapel Weddesteyn
Utrechtsestraatweg 50
3445 AS  WOERDEN

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.