12 juni 2017

IdeeënCongres in Kalsbeek College

AANSTAANDE ZATERDAG 17 APRIL 2017 IDEEËNCONGRES IN KALSBEEK COLLEGE, LOCATIE BREDIUS

De actie "Idee voor Woerden" heeft de afgelopen weken een overweldigend aantal reacties opgeleverd. Aanstaande zaterdagmorgen, 17 juni 2017, wordt in het Kalsbeek College een IdeeënCongres georganiseerd. Tijdens dit congres worden gesprekken gevoerd over de ingediende ideeën en de toekomstige koers van de gemeente Woerden. Iedereen is van harte welkom!

De input voor deze bijeenkomst zal worden gevonden in de vele ideeën die zijn ingediend in het kader van de actie "Idee voor Woerden". Initiatiefnemer en CDA-raadslid Job van Meijeren : 'Van het goudkleurig schilderen van de Parijse brug en oplossingen voor de eenzaamheid van ouderen, tot het planten van fruitbomen in de wijken of het beter handhaven van veiligheid op straat. De actie is echt een succes en levert mooie en originele ideeën op hoe we onze gemeente nog kunnen verbeteren".

Van Meijeren over het congres: 'We willen tijdens deze bijeenkomst graag in gesprek met inwoners en vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld, om te spreken over de inbreng van inwoners en de koers van de gemeente naar de toekomst. Aan de hand van thema's zullen we die morgen werksessies organiseren. Iedereen die wil meedenken is van harte welkom!'

De bijeenkomst wordt gehouden van 09.30 tot 12.30 uur in het Kalsbeek College, locatie Bredius. De toegang is vrij, en aanmelden voor het congres en de aansluitende lunch kan via www.ideevoorwoerden.nl. De bijeenkomst is een initiatief van het CDA Woerden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.