02 juni 2018

Overeenstemming over coalitieaccoord voor Woerden

HET IS ZOVER, HET ACCOORD IS ROND!

Samen met de onderhandelaars van ChristenUnie-SGP, D66 Lijst van der Does hebben we overeenstemming bereikt over een coalitieakkoord voor de komende vier jaar voor de gemeente Woerden. Aanstaande dinsdag 5 juni 2018 wordt de inhoud van dit akkoord bekend gemaakt. Van 18:00 tot 19:00 uur vindt dan een persconferentie plaats in de Grand Salon van Plein 7, Kerkplein 7 in Woerden. De kandidaat-wethouders zijn hierbij aanwezig.

Graag willen wij u als betrokken CDA’ers ook uitnodigen om bij deze bijzondere bijeenkomst aanwezig te zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen dan kunt u die ongetwijfeld via de lokale media mee- of terugkijken. Na afloop van de bijeenkomst sturen we u ook het akkoord en een samenvatting hiervan toe.

De CDA-fractie heeft Arjan Noorthoek voorgedragen als wethouderskandidaat namens het CDA. We zijn er trots op dat we met Arjan na acht jaar weer een Woerdense CDA wethouder gaan leveren en wensen hem nu alvast heel veel wijsheid en kracht toe!

De installatie van het nieuwe College zal plaatsvinden op aanstaande donderdag 7 juni 2018, vanaf 21.30 uur in de tijdelijke raadszaal van Woerden, aan de Bleek 7. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.