14 oktober 2020

Studiereis naar Polen wederom uitgesteld

AAN DE LEDEN VAN HET CDA (en overige geïnteresseerden)

Wij moesten u in maart 2020 al melden dat de geplande studiereis in april 2020 niet kon doorgaan vanwege de kans op besmetting met het corona-virus. De reis werd toen uitgesteld naar november 2020. Thans vraagt de actuele situatie om een nieuw besluit.

De actuele situatie

Het aantal besmettingen met het coronavirus is in heel Polen toegenomen. De kleurcode van het land is daarom aangepast van ‘geel’ (let op: er zijn veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Na een verblijf in Polen gaat u dan bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Verschuiven naar april 2021

Het is daarom duidelijk dat de reis op dit moment absoluut geen optie is. Met reisorganisatie DrieTour is daarom overleg gepleegd en besloten is om dezelfde reis tegen dezelfde kosten in principe door te laten gaan van donderdag 8 april tot en met maandag 12 april 2021.

Interesse ?

Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar. Mocht u interesse hebben in deelname, neemt u dan spoedig mogelijk contact op met Hans Slooijer (tel. 0348-460064, e-mail jslooijer@gmail.com). Als de reis ook in april 2021 niet door kan gaan krijgt u de betaalde reissom terugbetaald (of desgewenst een voucher).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.