Anne Margreet Kremer

Nr. 11

Sinds de zomer van 2020 woon ik met mijn twee dochters op Defensie-eiland in Woerden. Daarvoor heb ik in Waterrijk en in het Staatsliedenkwartier gewoond. Ben geboren in Huizen, mijn eerste jaren 'op mijzelf' gewoond op de Kop van Zuid in Rotterdam om vervolgens neer te strijken in het Groene Hart in Woerden. Ben een 'financial' en werk al jaren in diverse directie functies binnen de gezondheidszorg met als verantwoordelijkheidsgebieden Financiën, ICT en Vastgoed. Daarnaast ben ik commissaris bij een woningcorporatie in Leiderdorp. In mijn vrije tijd ben ik graag aan de wandel, op de tennisbaan of druk met mijn opleiding tot Costumière

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Ik woon met veel plezier in Woerden en wil mij graag inzetten voor een goede toekomst van deze gemeente. Ik herken mij in waar het CDA voor staat en in het bijzonder in de kernwaarden van het CDA Woerden: Betrouwbaar, Deskundig en met Energie.

Ik zet me in voor...

Ik ga de komende tijd bijdragen om daar waar het CDA Woerden zich voor wil inzetten zo breed mogelijk binnen Woerden kenbaar te maken met natuurlijk als doel dat zo veel mogelijk inwoners voor ons kiezen, zodat onze doelen ook realiseerbaar worden. Daarnaast wil ik graag mijn kennis en ervaring in de zorg, financiën, ICT en volkshuisvesting inzetten om als CDA met kennis van zaken ons in te zetten voor de ontwikkeling van de gemeente Woerden en het welbevinden van haar inwoners, organisaties en bedrijven.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.