Erik Veerman

Nr. 25

38 Jaar geleden ben ik, Erik Veerman, geboren in Woerden. Ik had een fijne jeugd, via het Kalsbeek College vervolgde ik mijn HBO Bouwkunde opleiding in Den Haag. Aansluitend heb ik nog enkele jaren in Utrecht Theologie gestudeerd. In die tijd ontmoette ik ook mijn vrouw Angela waarmee ik twee prachtige dochters heb gekregen. We wonen inmiddels alweer 8 jaar met veel plezier in Harmelen. En in het dagelijks leven ben ik samen met mijn twee broers eigenaar van Radix & Veerman een ontwikkelend bouwbedrijf.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Ik hecht als christen veel waarde aan mijn geloof. Van waaruit we o.a. worden uitgenodigd om naar elkaar om te zien. Tegelijkertijd hebben we met elkaar de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de samenleving dichtbij en ver weg. Het appel dat het CDA rechts van het midden doet op basis van christelijke democratische waarden past goed bij mij!

Ik zet mij in voor...

Als ontwikkelaar en bouwer vind ik het gaaf dat we letterlijk kunnen bouwen aan een mooier Woerden en omgeving door met name de woningbouw die we toevoegen. Als christen maak ik actief onderdeel uit van de Hervormde gemeente Woerden waar plek is voor één ieder en waar o.a. omzien naar elkaar en mooie ontmoetingen plaatsvinden! Als vader van twee jonge meiden mag ik hen voorgaan, waar ik erg veel van geniet en ben ik ook actief betrokken bij de Schoolraad van de Fontein in Harmelen. Tot slot hecht ik veel waarde aan sport, zo zit ik graag op de racefiets, wandel ik graag en probeer ik 's winters te skiën.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.