Piet Veerman

Voorzitter

BESTUURSLID - VOORZITTER

Mijn naam is Piet Veerman. Ik ben getrouwd met Hennie Grasmaijer en heb met haar drie volwassen zoons en drie kleinkinderen.

 Voor mijn werk ben ik al meer dan 40 jaar zelfstandig ondernemer in het Bouwbedrijf Radix en Veerman, dat zich voornamelijk richt op de nieuwbouw van woningbouwprojecten, appartementen en bedrijfspanden. Daarnaast richt het bedrijf zich in diverse gemeenten op projectontwikkeling van nieuwbouwlocaties. Ik ben lid van diverse brancheorganisaties in de bouw, waarvan ik bij één een bestuursfunctie als penningmeester bekleed.

 Kerkelijk ben ik lid van de Protestantse Kerk in Nederland, waarbinnen ik circa elf jaar in de wijkkerkenraad van de Hervormde Gemeente Woerden West heb gefunctioneerd. Ook ben ik hierin circa 5 jaar voorzitter geweest van het Regionaal College voor de Behandeling van Beheerszaken van de provincie Utrecht.

 Als voorzitter ben ik sinds (jaartal) betrokken bij de CDA-afdeling in Woerden. Als voorzitter van het CDA Woerden zie ik het vooral als mijn rol om de partij aansluiting te laten houden bij haar achterban. Dat betekent dat we er de komende jaren nog steeds onze schouders onder moeten zetten, waarbij ieders talenten moeten worden ontdekt en ingezet. Een Woerdenaar moet het CDA kunnen herkennen als de brede volkspartij die midden in de Woerdense samenleving staat. Een partij die nooit wegloopt voor bestuurlijke verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd een duidelijk politiek profiel heeft. 

Daar zet ik mij graag voor in en ik hoop dat velen van u met ons mee willen doen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.