Robin Dorsman

Voorzitter / Fracties & Beleid

LID KERNTEAM (voorzitter) - FRACTIES & BELEID

E-mail : [email protected] of [email protected]

Telefoon : 06 - 29 47 48 87

Geboortejaar en plaats : 1987 te Dirksland, opgegroeid in Ouddorp (allebei Zuid-Holland)

Woonplaats : Woerden

Burgerlijke status : Gehuwd, 3 kinderen

Beroep : Consultant

Maatschappelijke functies : Naast mijn betaalde werk, ben ik op verschillende manieren maatschappelijk actief (geweest). Als secretaris van de Beroepingscommissie (t.b.v. een nieuwe predikant) van de PKN-gemeente rondom de Opstandingskerk, collectant voor goede doelen zoals het Rode Kruis, coördinator van een Dertigers-gespreksgroep bij de Opstandingskerk, actief m.b.t. campagnes CDA Woerden en waar nodig/mogelijk hand- en spandiensten.

Persoonlijke motivatie : Ik vind het belangrijk om een actieve, positieve bijdrage te leveren aan de (Woerdense) samenleving en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Het CDA (Woerden) staat voor mij voor belangrijke waarden als: oplossingsgericht, verbindend, betrokken, daadkrachtig en geïnspireerd/inspirerend.

Ik vind het belangrijk dat in deze tijd het internationale, nationale en lokale verbinding heeft met elkaar, maatschappelijke betrokkenheid wordt gestimuleerd en met een open, scherpe en nieuwsgierige blik wordt gekeken. Als voorzitter betekent dit voor mij: faciliterend en richtinggevend (op hoofdlijnen), motiverend en kritisch en tenslotte (persoonlijk) betrokken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.