Anja van Altena

Kandidaat

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Anja van Altena-Schreuder, getrouwd met Pieter en de trotse, gelukkige moeder van Jessica en Joost. Geboren en getogen in Woudenberg. Ik heb er nooit bewust voor gekozen in het dorp te blijven wonen, maar het is zo gelopen en ik heb het nog steeds goed naar mijn zin. Inmiddels werk ik al weer ruim 20 jaar bij Woudenbergse Drukkerij. Dit werk doe ik met heel veel plezier en ik zeg wel eens gekscherend dat ik een van de gelukkigen ben die een hobby heeft die geld opbrengt. Naast ons werk zijn mijn man en ik druk met de sporten van onze kinderen. Brengen, halen, mee naar wedstrijden, etc. De tijd die overblijft besteed ik graag aan tennis, wandelen, tuinieren en gezellig eten met vrienden.

Maatschappelijke betrokkenheid is ons thuis met de paplepel ingegeven. Ik vind het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt om met elkaar te bouwen aan een leefbare woonomgeving/dorp. Het CDA is de partij die daar invulling aan geeft op een manier/vanuit een grondslag die bij mij past. Het is ook belangrijk dat we samen werken aan een economisch gezond dorp. Een dorp waar genoeg werkgelegenheid is en waar je als ondernemer de ruimte krijgt om te ondernemen. Ook daar staat het CDA voor. Woudenberg is een veilig dorp. Een dorp waar je kinderen ’s avonds zelf op de fiets vanaf hun sporttraining naar huis kunnen fietsen. Dat is fijn en dat moet zo blijven, ook volgens het CDA.

En weet u wat ik op mijn verlanglijstje heb staan voor Woudenberg? Een mooie industriële zone met volop ruimte voor bedrijven en een mooi, actief dorpscentrum waar het fijn winkelen is en je niet gehinderd wordt door een drukke provinciale weg. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.