Jochem Beumer

Kandidaat

Ik ben Jochem Beumer, 32 jaar, getrouwd met Christa en trotse vader van Jinte en Siebe. Als kind ben ik opgegroeid in de wijken Laanzicht en Nieuwoord en na twee jaar in Gouda gewoond te hebben woon ik sinds 2012 op de Koningin Wilhelminastraat, midden in het dorp en weer in een andere wijk.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectleider CRM bij de Evangelische Omroep in Hilversum. Daarnaast heb ik me de afgelopen vier jaar ingezet als raadslid voor het CDA en hield me daarbij bezig met alles wat een sociale kant had en met ruimtelijke ordening. De overgang van de zorg naar de gemeente heb ik als raadslid nauwlettend gevolgd en daarbij het CDA geluid zoveel als mogelijk verwerkt in de plannen. Maar ook het behouden van zoveel mogelijk speelvoorzieningen was een een item waar ik me hard voor gemaakt heb. 

Ook de komende jaren wil ik me namens het CDA inspannen om de zorg in Woudenberg dichtbij en menselijk te houden zodat iedereen ook echt de zorg krijgt die nodig is. Daarbij wil ik extra aandacht geven aan het tegengaan van eenzaamheid en het versterken van een bloeiend verenigingsleven. Kan ik op uw steun rekenen?

Vragen? Neem gerust contact op via j.beumer@woudenberg.cda.nl of 0646727646 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.