CDA Zeist  5_BIANCA_OSINGA

Bianca Osinga

Raadslid

Ik ben Bianca Osinga. In het dagelijks leven werk ik zelfstandig Samenwerkingscoach. Ik ervaar dagelijks hoeveel winst er is te halen wanneer we beter samenwerken met elkaar. Dit geldt voor privé aangelegenheden, voor zakelijke vraagstukken én zeker ook in de lokale politiek.

Samenwerken doe ik door, tijdens het politieke proces, helder en duidelijk het belang van onze achterban te laten horen én te zoeken naar verbinding met andere partijen en belanghebbenden. Op deze manier leg je een stabiele basis om de uiteindelijke beslissing ook samen te kunnen uitvoeren. Samenwerken in de politiek zorgt voor een goede sfeer en duurzame oplossingen voor de inwoners van de gemeente Zeist.

Daarnaast ben ik bestuurslid van CDA Vrouwen landelijk. Op steeds meer plekken werken vrouwen en mannen samen op een evenredige en gelijkwaardige manier. Toch is dat lang niet overal de werkelijkheid. Ook in de gemeenteraad van Zeist is op dit moment slechts 25% vrouw. Terwijl in de gemeente Zeist in absolute getallen meer vrouwen wonen dan mannen. Ook hier is het van belang dat er een evenredige vertegenwoordiging komt van vrouwen in de raad. Daarom de oproep voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart: STEM OP EEN VROUW!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.