Check mijn campagne-website: www.rechtdoen.nl "

Midden in de samenleving, daar voel ik me het beste thuis. En dan ook op de plekken waar het dreigt mis te gaan. Want daar kun je je handen uit je mouwen steken. 31 jaar heb ik dat als politieman en als officier van justitie gedaan, sinds 2017 als lid van de tweede kamer. Op 17 maart 2021 ga ik proberen opnieuw voor 4 jaar in de Kamer te komen. Plek #47 op de CDA-lijst.

Wat politiemensen, rechters, advocaten, officieren van justitie en vele anderen die werkzaam zijn in het recht verbindt, dat is bij willen dragen aan een rechtvaardig Nederland. Gerechtigheid is een kernwaarde die heel veel mensen delen, nastreven en die ik centraal zet in mijn verkiezingscampagne. Recht doen! Met de nadruk op doen! 

Met mijn ervaring als politieman en officier van justitie, met mijn ervaring als voorzitter van de commissie die de kinderopvangtoeslag onderzocht, maar ook met mijn oog voor de menselijke maat, wil ik daar in de Tweede Kamer werk van maken. Recht doen!

Iedereen die op mij stemt kan ook een beetje helpen mij recht te doen. Zonder mijzelf op de borst te willen kloppen: plek #47 op de CDA-lijst rechtvaardigt niet mijn inspanningen van de afgelopen jaren. Door specifiek op mij te stemmen (ik heb 20.000 voorkeurstemmen nodig) herstel je iets, draag je met je stem bij aan het rechtzetten van een situatie. Ik hoop je de komende week op inhoud te kunnen overtuigen dat een stem op mij meer dan de moeite waard is!

Tot slot: om al die stemmen binnen te krijgen moet ik zichtbaar zijn, van me laten horen. Een campagne kost geld. Mocht je interesse hebben om mij financieel te steunen, dan kan dat via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk dank!

Wist je dat Chris

  • Het langste Kamerlid is
  • Veelal wandelend naar zijn werk gaat
  • Een cabaretliefhebber is, zeker als hij er zelf aan mag deelnemen

Chris' paspoort

  • Woont met zijn vrouw en drie kinderen in Den Haag
  • Werkte twaalf jaar bij de politie en negentien jaar als officier van justitie
  • Sinds 2017 Tweede Kamerlid
  • Woordvoerder op de volgende terreinen: Justitie en Veiligheid (Politie, BOA’s, OM, rechtspraak, grensbewaking, rampenbestrijding), Politie, Kerkgenootschappen, MH17, Koninkrijksrelaties, Digitalisering

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.