Drukwerk
15 oktober 2018

Kom ook naar de Dag van de Christendemocratie!

Kom op zaterdag 24 november naar de Dag van de Christendemocratie! Toegang is gratis, aanmelden verplicht.

Het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA en de CDA Bestuurdersvereniging bestaan dit jaar 40 jaar. Tijd voor een feestje dus! Op zaterdag 24 november organiseren we daarom de Dag van de Christendemocratie. Een unieke dag van verdieping en inspiratie voor iedereen die zich christendemocraat voelt. Een afwisselend programma van topsprekers, workshops, talkshows en ontmoetingen waarbij geen heilig huisje onbespreekbaar blijft.

Het centrale thema is Wat voor land wil jij doorgeven? Vandaag de dag denken en spreken we vaak vanuit 'ik', 'hier' en 'nu'. Maar het CDA heeft altijd hoopvolle perspectieven voor volgende generaties willen ontwikkelen. Vanuit een hernieuwd engagement voor christendemocratische noties als 'zorgzaamheid' en 'verantwoordelijkheid' verkennen en bediscussiëren we op deze dag verschillende onderwerpen, samen op weg naar 2030!

Het belooft een mooie dag te worden in Amersfoort! André Kuipers, Damiaan Denys, Désanne van Brederode, Paul Scheffer, Theo Boer, Hugo de Jonge, Wopke Hoekstra, Sybrand Buma, Hanke Bruins Slot, De Speld en nog vele anderen hebben hun medewerking toegezegd. Tijs van den Brink is de dagvoorzitter.

Meer informatie en aanmelden

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.