Kom ook naar de Dag van de christendemocratie!

Kom op zaterdag 2 juli 2022 naar de Dag van de christendemocratie! Toegang is gratis, aanmelden verplicht. 

Een unieke dag van verdieping en inspiratie voor iedereen die zich christendemocraat voelt. Dat is de Dag van de christendemocratie 2022. Er is een afwisselend programma van topsprekers, workshops, talkshows en ontmoetingen samengesteld. Het centrale thema is De coöperatieve samenleving: Kijken vanuit de ander

Het belooft een mooie dag te worden in Nijkerk! Damiaan Denys, Sammy Mahdi, Wopke Hoekstra, Pauline Calmez, Ernst Hirsch Ballin, Hanke Bruins Slot, Leonard Geluk, Eva Rovers, Jos Wienen en nog vele anderen hebben hun medewerking toegezegd. Tijs van den Brink is de dagvoorzitter!

 

2022LogoDvdCD[vierkant]#subtitel

Nieuws

Seeing Europe anew

Het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA heeft samen met het Wilfried Martens Centre for European Studies + het CDA Europanetwerk en de Konrad-Adenauer-Stiftung een interviewbundel uitgebracht over Europa. Negen jonge, ambitieuze politici uit verschillende Europese landen bespreken de toekomst van Europa en de rol van de christendemocratie daarbij. 

Europa is nooit compleet. Dat is een inspirerende gedachte, vooral voor een jonge generatie Europeanen. Vorige generaties hebben Europa een rijk erfgoed van tradities, culturen, diversiteit en pluralisme meegegeven. Vanwege de eindeloze diversiteit die Europa kenmerkt is het Europese project altijd een work in progress. Deze verzameling interviews met jonge Europese politici omvat dialoog en visie en is het resultaat van de inzet van een jonge en dynamische generatie Europeanen. Deze publicatie is een samenstelling van inhoud van: multinationale en multiculturele dialogen over thema's die relevant zijn voor de Europese christendemocraten en leden van de EVP.

 

Geschiedeniswebsite 40 jaar CDA

Bekijk de site

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.