19 oktober 2020

Nieuw bestuurslid Carla Michielsen stelt zich voor!

Maandag 19 Oktober - Het bestuur van CDAV Zeeland is uitgebreid met een nieuw bestuurslid: Carla Michielsen. Graag stelt ze zich aan u voor!

Allereerst dank aan Krijnie voor haar inzet en tot stand brengen van het CDAV in Zeeland! In de afgelopen jaren heb ik regelmatig deelgenomen aan bijeenkomsten van het CDAV en heb deze bijeenkomsten en de onderlinge uitwisseling altijd inspirerend gevonden. Toen Krijnie mij vroeg om in de werkgroep plaats te nemen hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Ik ben sinds 2009 actief in het CDA. Eerst als fractievolger van de gemeenteraad in Goes en sinds 2015 in het waterschap Scheldestromen. Ik ben geboren in Hulst en getogen in Heikant Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Na mijn studie ben ik oa gaan werken bij ZLTO. Vanaf 2013 ben ik hoofdzakelijk werkzaam in West-Brabant eerst als relatiebeheerder en sinds dit jaar als regionaal belangenbehartiger. De kennis en passie voor water uit mijn eerdere functie zet ik nu in voor mijn bestuurlijk werk in het waterschap voor alle inwoners in Zeeland. Als fractievoorzitter in het waterschap zie ik dat er relatief weinig vrouwen actief zijn in de politiek. Ik hoop met mijn inzet in CDAV Zeeland een bijdrage te kunnen leveren om de drempel voor vrouwen, om een kijkje te nemen in de politiek, te verlagen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.