Suzanne van Avermaete

Fractielid

Niet vanaf de zijlijn roepen wat beter kan, maar zelf actief mee werken: dat is mijn drijfveer om kandidaat raadslid voor het CDA te zijn in Goes. Ik ben hier geboren en getogen. Marc en ik wonen nu al weer 12 jaar met veel plezier in Kloetinge. Onze drie kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. Deze plek geeft mij rust en in mijn vrije tijd ben ik veelvuldig te vinden in de tuin. Ook hou ik van lezen, films kijken en kook ik graag. 

De komende jaren ik wil mij sterk maken voor Goes als een stad met een stevig economische draagkracht en voldoende werkgelegenheid. En voor degenen die niet kunnen, hoort er een gemeente te zijn met een sociaal gezicht. Het CDA zet zich hiervoor al jaren in en zal dat blijven doen! 

Er gaat veel veranderen op het gebied van zorg. Verschillende taken worden overgedragen aan de gemeenten. De zorg ken ik van binnenuit, want al meer dan 30 jaar ben ik actief in de zorg. Het grootste gedeelte daarvan in het ziekenhuis in Goes. Het leveren van kwalitatieve zorg is belangrijk, maar niet altijd eenvoudig. Ik wil er op toezien dat dit in onze gemeente goed wordt geregeld. Ook moet de noodzakelijke zorg voor iedereen bereikbaar zijn. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.