13 april 2018

Frank Kuijpers geïnstalleerd als Provinciaal Statenlid

Op vrijdag 6 april jl. is Frank Kuijpers geïnstalleerd als lid van Provinciale Staten voor het CDA Zeeland. Frank (Ossenisse) volgt Patricia de Milliano op die vanwege een ommekeer in haar loopbaan (het overnemen van familiebedrijf De Eenhoorn) niet meer in de gelegenheid was om het werk voor het CDA Zeeland voor te zetten.

Mogelijk wacht Frank Kuijpers binnenkort nog een installatie, namelijk die als gemeenteraadslid voor het CDA Hulst. Doordat het CDA Hulst 4 zetels behaalde en naar alle waarschijnlijkheid zitting neemt in het nieuw te vormen college is Frank Kuijpers de eerste persoon die positie van Adri Totté (beoogt wethouder voor het CDA Hulst) inneemt. Een dubbelfunctie voor Kuijpers, hij zegt daarover het volgende: 'Het raadslidmaatschap hou ik aan tot na de provinciale verkiezingen van 20 maart 2019. Als ik in de provincie niet word herkozen zal ik het raadslidmaatschap houden. Word ik herkozen dan treed ik terug in de raad van Hulst. Bij het CDA houden we het liefst zulke functies gescheiden. En ik ben natuurlijk nog druk met mijn akkerbouwbedrijf.

Uiteraard willen we Frank feliciteren met zijn benoeming tot lid van Provinciale Staten en wensen we hem veel succes! Via deze weg willen we ook Patricia de Milliano bedanken voor haar werk, inzet en de fijne contacten met onze afdeling!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.