04 oktober 2016

Startactiviteit CDA fractie en bestuur

Een nieuw politiek seizoen geeft nieuwe energie. Zeker door met elkaar een gezellige en nuttige activiteit te organiseren, waarin we elkaar op een informele manier ontmoeten. Het is ook goed dan iets te doen voor anderen.

Vrijdagmiddag 9 september hebben we met leden van de fractie en het bestuur een project uitgevoerd voor de Stichting Present. Deze Stichting helpt mensen die om welke reden dan ook wat extra hulp nodig hebben en ook maatschappelijke projecten. Present werkt met vrijwilligers en kan altijd hulp van vrijwilligers gebruiken.

Wij zijn naar Hof ’t Seijs geweest. Een zorgcomplex dat 24 uur zorg en dagbesteding biedt en een aantal zorghotelappartementen heeft. We hebben daar nieuwe houten bloembakken vernist met hulp van een bewoner, zodat die gebruiksklaar zijn. De bloemen en planten kunnen er nu in, wat een fleurig gezicht zal zijn bij de ingang en op het terras van het complex. In de prachtige tuin gewerkt met enthousiaste hulp van een bewoner. Pompoenen geplukt voor de soep en ook nog wat fruit, zoals frambozen.

Met de bewoners een High Tea verzorgd en met het prachtige weer een wandeling gemaakt met een bewoner. Zo hebben we een fijne en nuttige middag gehad. Aandacht voor elkaar Op deze manier zie en hoor je hoe het in deze vorm van zorg in de praktijk werkt.

We zijn weer klaar voor een nieuw seizoen waarin we de christen democratische politiek weer inhoud willen geven. Een spannend jaar in de aanloop naar de landelijke verkiezingen en daarna naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Krijnie Hoek

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.