1. Johan Aalberts

Nu: Wethouder

Mijn naam is Johan Aalberts (40 jaar) en woon samen met mijn gezin in Arnemuiden.

Mijn vrouw Erika werkt op de IC in het ziekenhuis in Goes en Pepijn, Merel en Madelief gaan met plezier naar de basisschool. De afgelopen 7 jaar ben ik wethouder geweest met de volgende portefeuilles: Financiën, Economische zaken, Ruimtelijke Ordening en Cultureel Erfgoed.

Al vroeg ben ik betrokken geraakt bij de plaatselijke politiek vanaf 2006 als Raadslid, kort fractievoorzitter en sinds 2010 wethouder. Naast de politiek ben ik werkzaam geweest als Architect bij diverse Zeeuwse bureaus.

Verder probeer ik nog regelmatig te sporten. Ik volg de korfbal actief als speler en scheidsrechter, passief als supporter van diverse teams. Lezen en reizen doe ik graag, heerlijk om met het gezin op pad te gaan, dat hoeft niet ver te zijn want Zeeland heeft tal van schitterende plekjes. In de PKN kerk ben ik betrokken bij het jeugdwerk.

Het CDA is een krachtige partij met een duidelijke visie die goed aansluit bij de voor mij belangrijke kernwaarden van het leven. Voor mij zijn de christelijke, sociale en menselijke uitgangspunten van het CDA belangrijk. Openstaan voor alles wat in het belang is van onze inwoners, zoals werkgelegenheid, onderwijs, zorg, duurzaamheid en solidariteit.

Beslissingen in deze belangen, worden weloverwogen genomen waarbij de pijlers van het CDA een leidraad zijn: Samen verantwoordelijkheid, er voor elkaar zijn en duurzame keuzes maken.

“CDA is de verbindende schakel naar de toekomst. Graag werk ik aan een eerlijke economie, een fijne leefomgeving voor iedereen. Voor een Middelburg dat we door willen geven.”

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.