13 maart 2023

Deze verkiezingen gaan over Zeeland!

Maandag 13 maart - ZEELAND - Deze verkiezingen gaan over Zeeland. Over onze mooie provincie. Welke koers gaan we hier met elkaar varen? Dat is dé vraag. Met veel inzet en plezier heb ik de afgelopen jaren voor  Zeeland mogen werken. Waar het platteland het werkterrein van boeren is, waar vissers het water bevaren, waar de havens en industrie veel Zeeuwen werk bieden en waar het vakantiegevoel toch altijd dichtbij is.

Ik ga graag naar de Zeeuwse bedrijven toe. Om te luisteren naar de vragen van ondernemers. Om samen te werken aan innovaties en het verduurzamen van de industrie en om hulp te bieden in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Om met boeren na te denken over de toekomst van ons Zeeuwse platteland.

Tijdens gastlessen sprak ik met onze jongeren en op bezoek bij dorpsraden besprak ik met betrokken inwoners van Zeeuwse dorpen de wens van goede voorzieningen en meer woningen. Door mee te doen aan sportactiviteiten zoals de kustmarathon en het bezoeken van culturele activiteiten ontmoette ik heel veel Zeeuwen. En door de zorg beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden, houden we Zeeland leefbaar.

Het werk is nooit af, maar in een cruciale periode waarin rust en stabiliteit gevraagd wordt, wil ik graag samen met mijn CDA-team door.

Het werk is nooit af, maar in een cruciale periode waarin rust en stabiliteit gevraagd wordt, wil ik graag samen met mijn CDA-team door. Een team dat bestaat uit mensen die overal in Zeeland wonen, werken en maatschappelijk actief zijn. Die net als u, jou en mij het allerbeste met Zeeland voor hebben.

Steun mij hierin door op 15 maart CDA te stemmen.

Jo-Annes de Bat

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.