23 mei 2014

Oproep - Vacature Waterschapsbestuurder

Het CDA Zeeland start nu met de werving van kandidaten voor de functie van waterschapsbestuurder. Wij zoeken geschikte kandidaten die namens het CDA Zeeland de kieslijst voor het waterschap Scheldestromen willen bemensen. Dit moeten mensen zijn die het gedachtengoed van het CDA onderschrijven en bereid zijn om – tegen een vergoeding - gemiddeld 5 uur per week te investeren in het goed laten functioneren van het waterschap.

De waterschapsbestuurder heeft drie kerntaken:

 

Het vertegenwoordigen van de burger, belangenorganisatie of gemeente in het werkgebied van het waterschap;Het opstellen van de kaders voor het beleid van het Dagelijks Bestuur van het waterschap;Het controleren van het Dagelijks Bestuur op haar beleid en besluiten.

Bent u:

 

aantoonbaar maatschappelijk en/ of politiek betrokken,benaderbaar en aanspreekbaar,eerlijk, oprecht en integer,lid van het CDA of wilt u alsnog lid worden,stressbestendig,kritisch en onafhankelijk,deskundig op de kerntaken van het waterschap: waterkeringen, waterkwantiteit, waterkwaliteit, wegen,Beschikbaar tijdens de campagneperiode,Woonachtig in Zeeland.

Bent u dat enthousiast talent of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Wilt u vanaf maart 2015 per week gemiddeld 5 uur vrijmaken voor deze zeer afwisselende functie? Of kent u iemand die dat kan? Meldt u dan aan of overtuig die ander zich aan te melden via de vertrouwenscommissie waterschapsverkiezingen. De vertrouwenscommissie, bestaande uit vier CDA-leden, adviseert het bestuur van het CDA Zeeland over de (volgorde van de) kieslijst.

U kunt tot uiterlijk 8 juni 2014 solliciteren. Uw motivatiebrief met C.V. richt u aan de adviseur van de vertrouwenscommissie, de heer V.A.J. Slenter, Dijkstraat 41, 4485 AD Kats, of via de e-mail aan slenter@zeelandnet.nl

Wilt u eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met de heer S. Buijs, 0113-230305.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.