09 december 2019

Werkbezoek Vitro Plus te Burgh-Haamstede

Maandag 9 december - BURGH-HAAMSTEDE - Afgelopen maandag bezocht de CDA Statenfractie Zeeland Vitro Plus te Burgh-Haamstede. Vitro Plus is een grote leverancier van varens.

Het werkbezoek bestond uit goede gesprekken tussen eigenaar John Bijl, Ad Stoutjesdijk, Engelina Davidse en zoon. Er werd uitgelegd hoe Own Greens (startup) en Vitro Plus te werk gingen, waarna een rondleiding gegeven werd midden tussen de verticale landbouw!

"Als kwekerszoon richtte John Bijl in1990 Vitro Plus op. Vanaf het eerste begin ontwikkelde Vitro Plus producten die het antwoord zijn op de behoeften van de klanten en hun markt - een concept dat bij alle operaties leidend was. Vandaag geldt dit niet alleen voor Vitro Plus' producten die een uitgebreid assortiment varens bevat, maar ook voor de informatie en adviezen die we verstrekken over het groeiproces en onze marketingstrategie. Dit staat centraal in hoe we denken en in wat we doen.

Dit zijn ook de pluspunten van Vitro Plus die gebaseerd zijn op onze principes, die betrouwbaarheid, persoonlijke service, innovatie en maatwerk oplossingen behelzen. Op deze manier wil ons team de hoge kwaliteit van de producten en onze diensten waarborgen. Aangezien feedback uit het veld ons inspireert om nog beter te presteren, is het erg belangrijk voor ons om vragen en reacties van onze varen kwekers te ontvangen als ook suggesties van klanten! Immers, uw succes rechtvaardigt óns succes."

CDA Zeeland ziet terug op een succesvol werkbezoek, en bedankt Vitro Plus voor het ontvangst!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.