Hans de Kunder

Wethouder

Als lijsttrekker van CDA-Reimerswaal wil ik me de komende vier jaar met name inzetten voor de burgers, die te maken krijgen met de gevolgen en veranderingen in de zorg.

Gemeenten zullen steeds meer zorgzaken moeten overlaten aan inwoners, verenigingen, kerken en andere instanties, waar mensen bij betrokken zijn.

Ik wil eerst luisteren naar wat er leeft in de dorpen en daarna samen met de betrokkenen werken aan oplossingen, die de samenhang in de kernen zal bevorderen.

Ik vind dat hulp en ondersteuning niet op afstand, maar in de buurt moet gebeuren. De samenleving is aan zet, niet de overheid. Ons verkiezingsmotto  “Het kan anders” past goed bij de nieuwe realiteit, waar we mee te maken krijgen.

De rolverdeling gaat dus veranderen. Wat niet verandert is de inzet, energie en ambitie van CDA-Reimerswaal. Wij blijven die Christelijke volkspartij, die niet alleen over u, maar ook met u in gesprek gaat. Graag ontvang ik uw steun en stem voor de komende vier jaar.

Portefeulles in het huidige college :

onderwijs, welzijn, zorg, dorpsraden, cultuur, sport, financien, belastingen automatisering, digitale dienstverlening en project gebiedsontwikkeling Yerseke

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.