10 juli 2020

Wie is Michael Schoonen

Donderdag 18 juni jl. ben ik geïnstalleerd in de gemeenteraad van onze mooie gemeente Tholen. Ik ga de uitdaging aan en zal zo goed als mogelijk, samen met Petrina, het CDA-gedachtegoed gemaakt in de Thoolse raad.

Op de eerste plaats zal ik Rob ontzettend bedanken voor alle jaren dat hij voor onze partij raadslid is geweest en ik vind het een hele eer om hem te mogen opvolgen.

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Michael Schoonen, 33 jaar en woonachtig te Tholen. Ik ben getrouwd en vader van twee geweldige dochters (4 en 6 jaar). Ik ben werkzaam in het onderwijs als teamleider MAVO op RSG 't Rijks in Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd gaan we vaak als gezin leuke dingen doen en gaan we graag op vakantie. 

Naast kennismaken wil ik ook graag van jullie weten wat er speelt in de diverse kernen en aanbevelingen die die ik kan gebruiken tijdens mijn werkzaamheden voor de gemeenteraad. Ik ben altijd bereid om met u te ontmoeten in gesprek te gaan.

U kunt mij het beste bereiken door een e-mail te sturen naar: michael_schoonen@live.nl

Als afsluiting een tekst die ik gelezen heb in mijn voorbereiding op het raadswerk en die mij erg aanspreekt. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en we spreken elkaar hopelijk snel.

'De samenleving mag geen absolute loyaliteit eisen aan de overtuiging van de wezenlijke. Alle groepen, groot en klein, moeten bereid zijn om te luisteren naar wat de ander in te brengen heeft, om te voorkomen dat de heersende overtuiging vanzelfsprekend als de juiste wordt gezien. '
Rowan Williams, oud-aartsbisschop van Canterbury

Vriendelijke groet,
Michael Schoonen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.