Thema avonden

Het CDA Tholen kent een zogenaamde “Activiteitencommissie”. De commissie heeft als doel informatie te verzamelen en ( politiek ) bruikbare informatie te formuleren waarmee de fractie haar standpunt kan bepalen. Deze commissie bestaat uit enthousiaste CDA leden die zorg dragen voor de coördinatie van de werkzaamheden om een thema avond te organiseren dit in samenwerking met de afdeling” PR en Communicatie”.  Een lid van de fractie is politiek verantwoordelijk voor de betreffende thema’s.

Bekijk de gehouden themabijeenkomsten>>>

 

Mee doen

Iedereen wil een samenleving waarin iedereen mee kan doen, ook jij. Een samenleving waarin we respect hebben voor elkaar en fatsoen normaal is. Waar je mee kan doen en mee kan denken over de toekomst van je gemeente. Neem de tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden die het CDA-Tholen biedt, Stap in en doe mee.

 

Vragen aan de fractie ?

Er zijn best wel eens vragen of momenten om van gedachten te willen wisselen met de CDA fractie, dat kan altijd.

Meedoen

Wanneer je of over een onderwerp of een agendapunt voor een komende raadsvergadering met de fractie van gedachten wilt wisselen,dat kan.

 

 

Bouwen

Wij houden van de gemeente Tholen, geloven in de mensen van de kernen en zijn optimistisch om samen een goede toekomst te bouwen. Bouw mee aan de toekomst van je Gemeente waar je in woont en misschien ook werkt. Begin daarmee op jonge leeftijd, doe dit voor jouw kinderen.

 

 

Meedenken

Wil je meedenken over je eigen gemeente en hoe deze er in toekomst er uit moet gaan zien meld je aan.

CDJA

Wanneer je lid wordt van het CDJA gaat er een wereld voor je open.Het meedenken en meebesturen van je gemeente.

Aktie

Regelmatig laat het CDA zijn gezicht zien bij evenementen. Dit om zo dicht bij de burger te kunnen staan en indien dat nodig is naar hun problemen te luisteren, niet enkel te luisteren maar deze ook trachten een oplossing te geven.

Zo waren we bij de wandelevenementen van de Oosterscheldestappers en de Zevendorpentocht met water, een appel en een praatje.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.