10 februari 2017

CDA zet zorg-vrijwilligers in het zonnetje op Valentijnsdag

Het is inmiddels een goede CDA-traditie geworden om op Valentijnsdag vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De dag van de liefde biedt een mooie gelegenheid voor het extra uitspreken van onze waardering naar elkaar.

Op Valentijnsdag 2017 zullen de Zuid-Hollandse CDA-kandidaten voor de Tweede Kamer en hopelijk ook veel CDA afdelingen zorg-vrijwilligers in het zonnetje zetten door hen te verrassen met een taart. Het CDA is trots op alle geweldige vrijwilligers die zich inzetten in de zorg. Vrijwilligers die klaar staan om mensen welkom te heten, helpen bij in- en uitstappen uit de auto of zorgen voor begeleiding naar de goede afdeling. Ook de extra aandacht die bewoners en patiënten krijgen, is van grote waarde.

Het CDA koestert deze inzet van vrijwilligers en wil dat mensen beter in de gelegenheid gesteld worden om een waardevolle rol in de zorg te vervullen. Doet u mee en zet u vrijwilligers in de zorg in uw gemeente in het zonnetje?

Een kant en klaar persbericht om de media op uw actie te attenderen is beschikbaar. Meer informatie bij [email protected]. Een foto van uw actie ontvangen we graag.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.