14 juni 2017

Ga op 3 juli in gesprek met ‘uw’ Kamerlid

In gesprek met Tweede Kamerlid Chris van Dam. Dat kan op maandagavond 3 juli. 'Uw' Zuid-Hollandse Kamerlid nodigt u van harte uit. Hij is zeer geïnteresseerd in uw vragen en suggesties. Let op: de bijeenkomst is alleen toegankelijk voor CDA-leden en aanmelding is verplicht.

Chris van Dam: "In de campagne werd heel veel gecommuniceerd, maar daarna, tijdens de formatie, ging het deksel stevig op de pan. Op de langere termijn is dat niet goed. Veel CDA-leden volgen mij inmiddels via Facebook, Twitter of LinkedIn. In deze moderne tijden kan een politicus niet zonder die middelen. Maar ik wil graag alle Zuid-Hollandse CDA-leden ook de gelegenheid bieden om face-to-face met mij in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld over de formatie of over andere actuele thema’s. Voor alle helderheid: verwacht van mij geen inhoudelijke details over de formatie (als die nog niet afgerond is), maar ik ben wel zeer geïnteresseerd in uw vragen en suggesties."

Het gesprek zal plaatsvinden op maandagavond 3 juli vanaf 19.30. Locatie: Den Haag óf Rotterdam, afhankelijk waar de meeste geïnteresseerden vandaan komen. Let op: de bijeenkomst is alleen voor CDA-leden en aanmelden is verplicht. Stuur uiterlijk maandag 26 juni een mail naar [email protected] met uw aanmelding.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.