29 juni 2018

Bericht vanuit het bestuur (week 26)

Stem op Leo!

En dan ineens weet je het zeker. Het is volop zomer. Waarom zult u denken? Omdat de sluiting van het politieke seizoen voor de deur staat. Op 5 juli is namelijk onze laatste Ledenvergadering van voor de vakanties. Een uitstekend moment om met elkaar terug te blikken en het glas te heffen.

Redenen om het glas te heffen zijn er namelijk volop! Op 5 juli kiest u, leden van het CDA Zuid-Holland namelijk de lijsttrekkers voor Provinciale Staten en vier waterschappen. Er hebben zich geen tegenkandidaten meer gemeld, dus we weten zeker dat vanaf 5 juli de lijsttrekkers aan de slag kunnen. Samen krijgen zij de opdracht om een team te vormen richting de verkiezingen, zodat een goed resultaat kan worden neergezet.

Vanaf deze plek ik wil Adri, Leo & Leo, Hans, Dorenda en Ad en Manita heel veel succes wensen. Fijn dat jullie je nek uitsteken voor de partij en bereid zijn verantwoordelijkheid te dragen. Benieuwd naar de kandidaten? Lees hier meer info en bekijk de filmpjes. Deze verkiezingen kennen alleen winnaars, ook zij die niet gekozen worden zijn van grote waarde voor de partij.

Komt u op 5 juli vooral naar de Lokhorst in Sliedrecht. Hier vind u alle praktische informatie over de Ledenvergadering. Ik spreek u graag persoonlijk!

Relus Breeuwsma
Voorzitter CDA Zuid-Holland

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.