19 januari 2018

Bericht vanuit het bestuur (week 3)

Jaar vol uitdagingen

We zijn weer gestart! Kerst en Oud & Nieuw liggen weer achter ons, de vakantie is inmiddels vergeten. Nu gaan we met elkaar vol aan de bak richting de gemeenteraadsverkiezingen. Bent u CDA-lid zonder taak of functie? Dan is dit het moment om uw hulp aan te bieden, alle ondersteuning is welkom. Wellicht kunt u uw eigen straat voorzien van flyers, een Facebookactie ondersteunen of simpelweg met een financiële bijdrage de lokale campagne een steuntje in de rug geven.

Misschien is het u opgevallen dat het CDA Zuid-Holland geen nieuwjaarsreceptie heeft georganiseerd. Het beschikbare budget besteden we aan de ondersteuning van de afdelingen richting 21 maart. Eind deze maand neemt het provinciaal bestuur een besluit over een bijdrage aan lokale campagneteams, met als doel juist dát mogelijk te maken, waarvoor nu nog net geen budget is. Daarover later meer. Nog even over de nieuwjaarsbijeenkomsten: morgen is de landelijke nieuwjaarsbijeenkomst in Almere. Ik hoop u daar te ontmoeten.

Deze week is de HRM-commissie van het CDA Zuid-Holland ook weer bij elkaar gekomen. De commissie heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt om een totaalbeeld te krijgen van afdelingen die behoefte hebben aan ondersteuning. Bijvoorbeeld over een vraag als: 'wie is de wethouderskandidaat?' Heeft u zelf de ambitie om wethouder te worden, of wilt u in de toekomst een gesprek met de HRM-commissie, stuur dan een e-mail naar hrm.cdazuidlholland@gmail.com. Binnenkort plaatsen we op de website meer informatie over de leden van de commissie.

Maandagavond 22 januari komen vertegenwoordigers van alle lokale campagneteams bij elkaar in Den Haag (Provinciehuis Zuid-Holland, start 20.00 uur) om de laatste zaken met elkaar uit te wisselen. De campagne is nu echt gestart. Vanaf deze plek wens ik namens het bestuur alle campagneteams heel veel succes!

Relus Breeuwsma
voorzitter CDA Zuid-Holland

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.