04 maart 2018

Even voorstellen: Robin de Jongh (nr. 4)

Ik ben Robin de Jongh, 42 jaar, geboren, getogen en nog steeds met heel veel plezier woonachtig in Rhoon. Ben getrouwd met een Poortugaalse en samen hebben we twee prachtige zoons! Naast mijn zelfstandig ondernemerschap in met name de inkoopbranche en digitale sector, draag ik ook mijn steentje bij in het verenigingsleven en kerkenwerk. Graag wil ik mij, na er enkele jaren uit te zijn geweest, weer met volle energie inzetten voor Albrandswaard in de gemeenteraad omdat ik o.a. onze zoons en hun generatiegenoten, dezelfde mooie jeugd en toekomst gun als die van mijn vrouw en mijzelf.

Mijn speerpunten zijn:

Goede ondersteuning mantelzorgers: mantelzorgers spelen ook in Albrandswaard een onmisbare rol. De gemeente moet hen optimaal ondersteunen en waar mogelijk ontlasten.

Nauwe samenwerking tussen de gemeente, jeugdhulpinstellingen en het onderwijs: op die manier kan aan kinderen optimale ondersteuning en hulp worden geboden. In het kindpakket worden alle faciliteiten samengevat om kinderarmoede tegen te gaan.

Iedere jongere moet kunnen sporten: met steun vanuit de gemeente moet ieder kind de mogelijkheid geboden worden om te doen wat hij/zij leuk vindt op een vereniging die zij zelf kiest.

Buytenland van Rhoon moet worden ontwikkeld volgens VNC-plan (Boerenvariant)

 

Actief opererend ondernemersloket: Albrandswaard is een ondernemende gemeente, dat verdient steun! Een ondernemersloket biedt die steun!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.