Sander van der Kaaij

bestuurs- en steunfractielid

Mijn naam is Sander van der Kaaij, 19 jaar oud,  geboren en getogen in Rhoon. Op dit moment ben ik tweedejaars Bestuurskundestudent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Naast mijn studie ben ik actief in de Maranathakerk als organist, in het jeugdwerk, en ben ik vaste pianist/organist van een drietal koren in Rhoon en Barendrecht. Binnen beide verenigingen doe ik commissiewerk en hoop volgend jaar februari als penningmeester aan te treden van het I.J.E.-koor.

Ik ben sinds 2010 lid van het CDA en erg gemotiveerd om me actief in te zetten voor de christen-democratische politiek binnen Albrandswaard. Mede door mijn studie en eerdere ervaringen binnen Medezeggenschapsorganen van mijn middelbare school is mijn interesse gewekt voor politiek. Ik hoop van harte dat ik binnen het CDA een positieve bijdrage kan leveren aan de uitdagingen waar de partij de komende jaren voor komt de staan. Door bezuinigingen worden zowel jongeren als ouderen gedwongen tot een andere manier van leven doordat zorg wegvalt, of studiefinancieringen mogelijk moeten worden terugbetaald. Daar waar de overheid (gemeente) de touwen moet laten vieren, komt het aan op zorgen voor en omzien naar elkaar.

Het CDA vertelt een goed en betrouwbaar verhaal, waar ik me van harte voor wil inzetten, en ik u graag van dat verhaal overtuig!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.