04 april 2023

Paasactie - CDA Alphen aan den Rijn

­­CDA Alphen aan den Rijn bezorgt uw boodschap!
In deze onrustige wereld vieren we komend weekend het Paasfeest. Op vrijdag is het Goede Vrijdag, de dag van de kruisiging. Zondag en maandag vieren we het feest van de opstanding. Voor velen is dat vandaag de dag een moeilijk te bevatten feest. Maar tegelijkertijd is het juist een feest met een heel krachtige boodschap. De overwinning van het leven op de dood. Het is een feest van hoop. Van een nieuw begin. Juist in deze tijd is de Paasboodschap actueel. CDA Alphen a/d Rijn gelooft in #SamenDoen - doelen bereiken door samen te werken én te luisteren, dat geldt ook voor het overbrengen van uw persoonlijke paasboodschap. Wij bezorgen uw speciale paasboodschap met een gratis verrassing in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam.

Wij bezorgen uw speciale paasboodschap met een gratis verrassing


Hoe doet u mee?
Wilt u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken een persoonlijke paasboodschap groet laten bezorgen? Bijvoorbeeld iemand die altijd voor anderen klaar staat, ziek is of om welke reden dan ook het juist in deze tijd moeilijk heeft. Mail ons dan vóór 8 april, met als onderwerp ‘Paasactie CDA Alphen’ naar [email protected] en geef ons de volgende gegevens door:
1. Naam en adres (in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Zwammerdam) van degene aan wie u een paasboodschap wilt sturen (geadresseerde).
2. Welke tekst u op de kaart wilt zetten.
3. Uw naam (afzender).
Wacht niet te lang met mailen, want we bezorgen maximaal 50 kaarten met een versnapering. Dus zorg dat uw groet hier bij zit!

Het CDA Alphen aan den Rijn wenst u alvast fijne paasdagen! Er is even tijd voor rust, ontspanning en bezinning. 
Na het weekend staat de fractie en het bestuur weer te popelen om de komende jaren voor u aan de slag te gaan. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.