Jan Wolters

Raadslid

Wij zijn niet alleen op de wereld. Niet het individu, maar de gemeenschap staat centraal in het gedachtegoed van het CDA. Een gemeenschap die bestaat uit mensen die met elkaar verbonden zijn, elkaar nodig hebben en omkijken naar elkaar. Respect hebben voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Het CDA staat voor een gemeentebestuur dat weet wat er leeft in de gemeenschap, zijn inwoners kent en ze ook betrekt bij het besturen. De mens staat centraal en vooral jongeren en ouderen willen we actief betrekken bij de samenleving.

Als raadslid wil ik meer voor onze gemeente betekenen en graag meedenken over een nog mooiere, veiligere en betere gemeente Brielle. Als raadslid sta ik voor de belangen van onze inwoners door wie ik tenslotte ben gekozen. Niet alleen voor hen, maar voor alle Briellenaren; ook degenen die niet hun keus op het CDA hebben laten vallen.

Elke partij handelt vanuit zijn principes en heeft van daaruit ideeën over wat het beste is voor Brielle en zijn inwoners. Wat aandacht nodig heeft, wat belangrijk is en waar geld aan moet worden uitgegeven. Wat onze inwoners ervan vinden is voor ons als CDA belangrijk. Daarom hechten we ook zoveel belang aan duidelijke communicatie.

Voor alle wensen en ideeën die in Brielle leven en wat de politiek belangrijk vindt, is onvoldoende geld. Er moeten dus keuzes worden gemaakt; niet alles kan. De gemeenteraad maakt die keus, maar niet zonder oog voor de belangen van onze inwoners.

Vanuit mijn christelijke levensovertuiging wil ik die keuzes maken en mij inzetten voor rechtvaardigheid, rentmeesterschap en voor een sterke samenleving waarin we omzien naar elkaar.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.