Europese verkiezingen. Stem op 23 mei CDA, het stemmen waard.

Europa verbonden door gezang op zaterdagavond 18 mei 2019. Landen in gezamenlijkheid bij elkaar of met een telefonische stem. Met het lied Arcade van Duncan Laurence heeft Nederland, na 44 jaar, het Eurovisie Songfestival gewonnen.

 

Laat Arcade het verhalend lied zijn voor een verenigd Europa.

De generaties voor ons begonnen ooit met samenwerking in Europa om de vrede te bewaren. Daarna volgde samenwerking voor meer welvaart. En nu, vandaag de dag, is onze manier van leven van onschatbare waarde. Maar er zijn dreigingen in de wereld waar we ons tegen moeten beschermen. We hebben onze buren onder andere nodig  

  • voor sterke buitengrenzen zodat we controle hebben over wie er Europa binnenkomt
  • voor inlichtingendiensten die over alle relevante (buitenlandse) gegevens kunnen beschikken
  • voor gezamenlijk tegenwicht tegen de opkooppraktijken van China, enz.

Onze veiligheid, welvaart en manier van leven is het beschermen waard. Europa is het beschermen waard, want de toekomst van onze kinderen is het beschermen waard. En daar zal het CDA zich altijd voor blijven inzetten. Voor het land dat we door willen geven.

Stem op 23 mei CDA, het stemmen waard.

Op deze site vind je info over lijsttrekker Esther de Lange, over onze standpunten en verkiezingsprogramma, over onze kandidaten en over de Europese Volkspartij. Dat is de grootste partij in het Europees Parlement, waarin wij samenwerken met christendemocratische partijen uit de andere EU landen. 

Open brief van Esther de Lange aan haar zoon, over het belang van de Europese samenwerking. Esther de Lange is lijsttrekker voor het CDA bij de Europese Parlementsverkiezingen in Nederland. In Nederland mogen wij daarvoor op 23 mei 2019 naar de stembus.

 www.cda.nl/verkiezingsprogramma/brief-van-cda-lijsttrekker-esther-de-lange/

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.