03 maart 2018

CDA on-tour

Zaterdag 3 maart 2018 was het CDA Capelle weer de hele dag op stap. We begonnen de ochtend met een kopje koffie/thee bij 'De Roode Leeuw'.

De tweede stop was in Schollevaar richting de markt. Om af en toe wat warm te blijven liepen we snel door een overdekt winkelcentrum weer naar buiten om goodie bags en groene appeltjes uit te delen.

Derde stop was Capelse Brug. Daar weer een kopje thee/koffie besteld, want het was echt koud.

Vierde stop in Fascinatio bij een MCD-supermarkt. Naast kennismaking ook de bewoners geinformeerd dat we er op 6 maart 2018 weer zijn met een politiek cafe. De middag gestart met een lunch in het Zalmhuis. Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

Bij de volgende stop in Capelle-West was het erg rustig en zijn we maar doorgegaan naar de Puccinipassage in 's Gravenland.

Vervolgens naar de vrijwilligersmarkt in de Vijverhof. Hele leuke gesprekken gevoerd en met een aantal organisaties gaan we nog een vervolgafspraak plannen.

Onze eindstop was in het Isalatheater ivm met het afscheid van de Regenboogambassadeurs. Goed om hierbij te zijn. Het CDA zal zich in de raad hard blijven maken voor een inclusieve samenleving. “Elke liefde telt”.#campagnetour #cdacapelle #capellekiest

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.