31 oktober 2020

Zorg voor elkaar! CDA verkiezingsprogramma TK2021

Benieuwd naar ons verhaal van #ZorgVoorElkaar? https://www.cda.nl/verkiezingsprogramma

Vrijdag 30 oktober 2020 presenteerde #teamCDA het concept-verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.

Dit voorjaar werd onze toekomst van de ene op de andere dag op zijn kop gezet. Maar teruggeworpen op de kern, kwam door het virus ook naar boven wat uiteindelijk het belangrijkste is. Toen alles om ons heen stil viel, was het de zorg voor elkaar die overbleef. 

Door om te zien naar elkaar, kan iedereen het verschil maken in het leven van een ander. Vanuit dat besef is ons verhaal geschreven voor het Nederland dat we door willen geven aan onze kinderen. 

We kijken vooruit, naar het Nederland na corona. Hoe we de economie weer aan de gang krijgen en mensen aan een baan helpen. Hoe we in heel Nederland een miljoen betaalbare woningen gaan bouwen en hoe we onze samenleving beschermen door criminaliteit stevig aan te pakken en grip te krijgen op migratie.  

Samen bouwen we aan een Nederland waar de samenleving weer voorop gaat. Waarin iedereen meedoet en we niemand in de steek laten.

Hugo de Jonge https://youtu.be/6cFW4nfunzc

 

Verkiezingsprogramma : https://d14uo0i7wmc99w.cloudfront.net/user_upload/CDAverkiezingsprogramma2021.pdf

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.