Tim Feijnenbuik

Burgerraadslid

Mijn naam is Tim Feijnenbuik, 23 jaar. Ik ben geboren in Capelle aan den IJssel in 1994 waar ik met veel plezier ben opgegroeid; na het behalen van mij HAVO diploma ben ik gedurende 4 jaar voor mijn studie aan de Hogere Agrarische school te Dronten weg geweest uit de gemeente. Mijn opleiding heeft mijn politieke ambities aangewakkerd. Naast mijn christelijke achtergrond is ook de landbouwpolitiek datgene waarin ik me het meeste herken bij het CDA.

Agendapunten waar ik me de komende periode voor in wil zetten zijn:

De leefbaarheid van de wijken en alles wat daarbij komt kijken. Wonen, werken en vrije tijdsbesteding binnen de wijken. Om op deze manier een prettige leefomgeving voor iedereen, zowel jong als oud, te creëren binnen de stad Capelle aan den IJssel. Hierbij zijn mijn interesses vooral ruimtelijke ordening en ondernemerschap.

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in hun woonomgeving. Door te luisteren naar de wensen, deze verwoorden binnen de gemeentelijke kanalen en hiervoor draagvlak te verkrijgen kunnen verbeteringen worden doorgevoerd. Realistisch als ik ben is dat iets wat van het ene op het andere moment wordt gerealiseerd maar vaak vraagt om een lange adem; ook zal niet voor iedere burger het gewenste resultaat worden bereikt maar ik geloof in verbeteringen voor iedereen als deze zorgvuldig worden onderbouwd. Hier wil ik me voor inzetten!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.