11 september 2017

Lennert Onvlee gekozen als lijsttrekker.

Dinsdag 12-09-2017 hebben de leden van het CDA Gorinchem Lennert Onvlee (31) gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Na de voordracht van het lokale bestuur  hebben de leden unaniem de kandidatuur van Onvlee  gesteund. Het bestuur van het CDA Gorinchem is blij met de keuze voor Onvlee en  onderstreept dat Onvlee  zich de afgelopen periode  heeft bewezen als boegbeeld van het CDA in Gorinchem.

Voorzitter Gert Kraaijveld: "Het CDA in Gorinchem heeft een grote historie waarin verantwoordelijkheid, betrokkenheid en passie altijd centraal hebben gestaan. Met de ervaring en de betrokkenheid van Lennert  kunnen wij ook in de toekomst deze verantwoordelijkheid aan. Tijdens zijn huidige periode als fractievoorzitter heeft hij gezorgd voor een goede uitgangspositie van het CDA in onze stad”.

Onvlee sprak tijdens zijn toespraak: “Samenleven doe je met z’n allen. Om in Gorinchem met plezier te wonen, te werken en te leven heb je elkaar nodig. Ik ga mij, namens het CDA, vol energie, passie  en met plezier inzetten voor deze stad en haar inwoners”.

Met de kandidatuur van Lennert Onvlee  heeft het CDA  de eerste officiële stap gezet richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.