Laatste campagnezaterdag: Het CDA Delft komt buurten!

Op zaterdag 15 maart pakt het CDA Delft de laatste campagnezaterdag groots aan. In maar liefst drie buurten is het campagneteam aanwezig met speciale activiteiten.   CDA lijsttrekker Milène Junius: ‘Het CDA Delft is al wekenlang te vinden in bijna alle buurten van Delft. We zijn zeer zichtbaar geweest en nu doen we er nog een schepje bovenop.’

Net zoals de afgelopen twee maanden gaat het CDA de buurten in met de inmiddels herkenbare CDA-camper. Elke buurt heeft een eigen thema met een toepasselijke activiteit. Kom ook en ontdek wat het CDA Delft belangrijk vindt voor de buurt en deel vooral met het campagneteam wat u van belang vindt voor uw buurt!

Het zaterdagprogramma op een rij:

-Sterke buurt - Verzorgingshuis De Lindenhof, de Hof van Delft 

Het CDA zet de vrijwilligers en medewerkers van De Lindenhof tussen 12.00 en 13.00 uur in het zonnetje voor hun inzet om de samenwerking tussen buurt en bewoners van het verzorgingstehuis te vergroten. Deze verbinding tussen buurt en zorg is een mooi voorbeeld van hoe het CDA de toekomst van de zorg wil vormgeven.

-Mooie buurt – Onze CDA camper is te vinden in de grootste buurt van Delft; de binnenstad.
Kom ook, we gaan graag met u in gesprek wat u belangrijk vindt voor de buurt! We staan om precies te zijn op de Markt tussen 11.00 en 15.00

-Gekke plekken buurt - Stadswandeling met oud-raadslid Aad van Tongeren langs verborgen, gekke plekken. 
Iedereen kent de grote Delftse monumenten zoals de Oude en Nieuwe Kerk, het Stadhuis en het Prinsenhof. Maar Delft kent ook allerlei minder bekende en soms zelfs verborgen plekken waar de historie van de stad zichtbaar is. Wandel mee met oud-raadslid Aad van Tongeren langs een aantal van deze plekken en hoor de verhalen en (her)ontdek zo nog eens je eigen stad! Start om 12.30 uur bij de CDA-camper op de markt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.