Bert Platell

Commissielid

Ik ben geboren in Den Haag. Op mijn 10e ben ik met mijn ouders naar Delft verhuisd. En inmiddels woon ik met een kleine onderbreking al meer dan 15 jaar in deze mooie stad.

In het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver bij een communicatiebureau in Gorinchem voor branche-, beroeps- en belangenorganisaties. Tijdens en na het afronden van mijn rechtenstudie aan de Haagse Hogeschool heb ik op diverse plekken gewerkt. Als juridisch medewerker, als onderzoeksassistent, als medewerker bij het CDJA op het partijbureau in Den Haag en in het verenigingsmanagement. En dat laatste doe ik op dit moment dus nog steeds. En dat met veel plezier.

Het CDA, en specifiek de uitgangspunten van het CDA, sluiten aan bij mijn persoonlijke overtuiging, Het nemen van verantwoordelijkheid, het invulling geven aan rentmeesterschap en het betrokken zijn bij mijn (woon)omgeving vind ik erg belangrijk. En daar zet ik mij dan ook graag voor in. "Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country" spreekt mij dan ook zeer aan. Sinds 2008 ben ik op verschillende manieren actief voor het CD(J)A. landelijk, provinciaal en nu ook gemeentelijk.

Schrijven, lezen en luisteren vind ik onmisbare dingen. Zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven. Ik kijk er naar uit om mijzelf de komende jaren in te zetten voor het CDA Delft, en de gemeente Delft. Samen zijn we immers Delft.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.