Nick van Schaik

Commissielid, Bestuurslid, Kandidaat

Secretaris

Sinds de voorjaarsALV in 2013 heeft Nick van Schaik zitting in het bestuur van CDA Delft als secretaris. Nick heeft ook zitting als secretaris in het bestuur van CDJA DWO.

1993 is het jaar waarin ik geboren ben, in een stad waar ik nog steeds een onverklaarbare, onverwoestbare affectie voor heb. Ik heb, zoals vele anderen, meegemaakt hoe Delft en haar omgeving is veranderd; vanaf de Zuidpoort tot aan Ypenburg. Dat deze veranderingen niet altijd geweldig zijn, staat buiten kijf, maar ze hebben (hopelijk) altijd de overeenkomst dat ze zijn geproduceerd door mensen met een passie voor deze stad. Bovendien kan men een stad nooit hetzelfde laten blijven.

Door eenzelfde passie voor mijn gemeente ben ik enkele jaren geleden lid geworden van het CDA, omdat ik de overtuiging heb dat de christelijke normen en waarden van de partij, evenals de filosofie van het politieke midden de beste manieren zijn om deze stad vooruit te helpen.

 

Naast het CDA en mijn studie klassieke talen in Leiden werk ik sinds 2009 bij de HEMA in het centrum van Delft. Zowel mijn studie en werk als mijn activiteiten voor het CDA beschouw ik als belangrijke bronnen van ervaring voor de rest van mijn leven. 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.