Nick van Schaik

Fractielid - Bestuurslid - #26 gemeenteraad 2018

Secretaris

Sinds 2013 heeft Nick van Schaik zitting in het bestuur van CDA Delft als secretaris. Nick is daarnaast secretaris in het bestuur van CDJA Delft Westland Oostland geweest en heeft een aantal jaar meegedraaid in de fractie als commissielid van Sociaal Domein & Wonen. 

Nick: "1993 is het jaar waarin ik geboren ben, in een stad waar ik nog steeds een onverklaarbare, onverwoestbare affectie voor heb. Ik heb, zoals vele anderen, meegemaakt hoe Delft en haar omgeving is veranderd; vanaf de Zuidpoort tot aan Ypenburg. Dat deze veranderingen niet altijd geweldig zijn, staat buiten kijf, maar ze hebben (hopelijk) altijd de overeenkomst dat ze zijn geproduceerd door mensen met een passie voor deze stad. Bovendien kan men een stad nooit hetzelfde laten blijven.

Door eenzelfde passie voor mijn gemeente ben ik enkele jaren geleden lid geworden van het CDA, omdat ik de overtuiging heb dat de christelijke normen en waarden van de partij, evenals de filosofie van het politieke midden de beste manieren zijn om deze stad vooruit te helpen. Tevens ben ik docent klassieke talen op het Grotius College, tevens in Delft. Net als bij het CDA Delft hoop ik ook daar een bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige stad."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.