Stefan Suurmond

Penningmeester- #23 gemeenteraad 2018

Penningmeester

 

Sinds de voorjaarsALV in 2013 heeft Stefan Suurmond zitting in het bestuur van CDA Delft als penningmeester.

Ik ben geboren en opgegroeid in Gouda waar ik tot mijn 19e levensjaar heb gewoond.  In 2001 ben ik verhuisd naar Delft om te gaan studeren aan de TU Delft. Tijdens mijn studietijd heb ik op verschillende plekken in Delft gewoond, van de binnenstad tot aan de rand van Delft op de Rotterdamseweg.  Inmiddels woon ik, met mijn pas getrouwde vrouw,  op de Van Paassenkade (Harnaschpolder, deelgebied 2). Delft is voor mij inmiddels de ideale stad, compact, historisch en met goede verbindingen naar natuur en grote steden.

In het dagelijks leven werk ik voor een groot energiebedrijf als business analist. Hierbij werk ik veel met financiĆ«le  modellen om investeringen en strategie financieel door te rekenen.  Sinds een aantal jaar ben ik actief aan het hardlopen en loop regelmatig een wedstrijdje mee  (alles tussen 10 km en de marathon). 

Het CDA is voor mij een partij die midden in de samenleving wil staan en die zaken als werk, gezin en samenleving centraal zet. Een overheid die mensen ruimte geeft tot groei en ontwikkeling, zowel individueel als samen met anderen in (sport)vereniging, kerk of andere maatschappelijke organisaties. De christelijke traditie is hierin ook voor mij een belangrijke raadgever.

 

Als penningmeester van het bestuur in Delft wil ik graag aan een  bijdrage leveren aan een mooier, sterker en bruisend Delft.  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.