10 november 2018

CDA zet mantelzorgers in het zonnetje

Ook dit jaar zet het CDA in Den Haag vrijwilligers op de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje. Het CDA spreekt op deze manier haar waardering uit voor vrijwilligers die hun werk met veel liefde doen en die ons zeer nauw aan het hart liggen: mantelzorgers. 

CDA'er Ismet Bingöl: "Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor onze stad. Het CDA is enorm trots op iedereen die belangeloos zorgt voor familieleden, vrienden of anderen in hun omgeving. Hun bijzondere inzet verdient onze waardering.’’ Daarom gingen Michel Rogier en Ismet Bingöl op pad om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ze verraste 4 mantelzorgers. Ze begonnen bij Diny die zich belangeloos inzet voor haar gehandicapte zusje, en bij Noera die zich inzet voor verstandelijk beperkte vrouwen, bij Guniz die voor eenzame ouderen zorgt en als laatste gingen ze bij alleenstaande moeder Ayla langs die zorgt voor haar zwaar autistische dochter. 

“Het is belangrijk om mantelzorgers die elk vrij uurtje van de dag besteden aan de zorg voor een familielid, vriend(in) of buur. Hun inzet is van enorme waarde en het CDA is trots op hen. Het CDA Den Haag probeert het werk van mantelzorgers in Den Haag daarom het hele jaar door te waarderen.” Aldus Michel Rogier.​

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.